top of page

City Club Karate - zdravý pohyb pre Vaše deti

Updated: Aug 12

Azda každý rodič si praje, aby jeho dieťa bolo aktívne, šťastné a zdravé. Obzvlášť v dnešnej dobe, kedy trávime mnoho času pri mobiloch či počítačoch, sa myšlienka zdravého pohybu stáva aktuálnou.


Karate je viac než len šport

Karate je šport, ktorý ponúka skvelú kombináciu zdravého pohybu a budovania hodnôt ako disciplína, sebadôvera, úcta a správna životospráva. Vďaka našim tréningom karate deti získavajú koordináciu, flexibilitu, silu, zlepšujú motorické zručnosti a celkovú kondíciu. Karate týmto spôsobom významne prispieva k fyzickému zdraviu. Navyše je to šport, vďaka ktorému môžu deti napĺňať aj svoje súťažné ambície. A že sa to v našom klube dá, o tom hovoria naše výsledky.

#KarateCity - vzdelávanie a zdravie

U nás to však nie je len o cvičení. Je pre nás dôležité, aby naši cvičenci porozumeli tréningovému procesu a jeho princípom a preto kladieme dôraz na to, aby naše tréningy mali aj edukatívny rozmer. Tréningový proces dopĺňame o zaujímavé prednášky so športovými odborníkmi, semináre, ale tiež o cvičenia s fyzioterapeutmi, špeciálnymi kondičnými trénermi a stretnutia s mentálnym koučom. Skvelým benefitom pre deti a mládež je naša "karate jazykovka", v rámci ktorej prebiehajú tréningy v cudzích jazykoch.


#KarateSiTy - karate si aj ty !

Priateľstvá a aktivity pre všetkých

Spolu tvoríme tím, ktorý buduje športujúcu komunitu od detí (už od 3 rokov) až po dospelých - vrátane rodičov a priateľov. Je pre nás dôležité, aby sa v našom kolektíve cítil dobre naozaj každý, a aby tu každý našiel priateľov. Na svoje si prídu súťaženiachtivé deti, výkonnostní športovci ale aj jednotlivci, ktorí chcú karate robiť len rekreačne.



Okrem karate u nás nájdete aj tréningy zamerané na sebaobranu, všeobecnú športovú prípravu, jógu či voľnočasové kolektívne športy (futbal, turistika a pod.). No a na aktívnych športovcov čaká plno zážitkov zo súťaží, sústredení a ďalších spoločných stretnutí. Vyplň prihlášku a pridaj sa k nám ešte dnes, pretože #KarateSiTy








96 views0 comments

Comments


bottom of page