top of page

Tréningy, adrenalín a zábava. Spartan Karate Camp bol skvelý a my už vieme kedy bude ďalší.

Máme za sebou premiérový ročník nášho Karate City Campu, ktorý niesol prívlastok 'Spartan.' Prežili sme týždeň plný tréningov, hier, zábavy, voľnočasových aktivít a adrenalínových výziev. Bol to jednoducho týždeň plný zážitkov a náš tím je opäť silnejší.


Krásne prostredie Rajeckej doliny

Spartan Karate Camp sa konal v dňoch 25.-30. 8. 2024 v nádhernom prostredí Lúčanskej Malej Fatry, a naším prechodným domovom sa stala Chata Žiar v Rajeckej Lesnej. Príjemný personál, skvelá kuchyňa a areál poskytujúci možnosti na rôznorodé tréningové, ale aj voľnočasové aktivity. Čo viac sme si mohli priať? Azda len, aby mal deň aspoň o pár hodín viac :)



Čo všetko sme zažili?

Bohatá nádielka tréningov 3x denne nám poskytla dostatok priestoru na prípravu v súťažných disciplínach kata aj kumite, ako aj na kondičnú prípravu. Kondičné tréningy sme absolvovali v areáli chaty, zatiaľ čo tréningy karate sme si užili v telocvični základnej školy v Rajeckej Lesnej. To však nebolo všetko.


Voľný čas bol doslova nabitý hrami, teambuildingovými aktivitami a každodennou tímovou súťažou 'SPARTAN CHALLENGE.' Absolvovali sme prednášku spojenú s filmom o stretnutí s medveďom hnedým, a jedným z vrcholov bol štvrtkový adrenalínový program, počas ktorého sme siahli až na dno svojich síl a odvahy. Výšky, lanová dráha, ale aj streľba zo vzduchovky či lukostreľba. Pod vedením skúsených inštruktorov sme si otestovali svoje schopnosti v tých najvypätejších situáciách.



Čo na záver?

Cieľom SPARTAN KARATE CAMPu bola príprava na začiatok súťažnej sezóny 2024/25. A zdá sa, že tento cieľ sa skutočne podarilo naplniť. Všetci účastníci campu, ktorí sa zúčastnili na úvodnom turnaji sezóny (SP dorastencov, juniorov a U21) sa prebojovali až do bojov o medaily, a takmer všetci nakoniec vytúženú medailu aj získali. Tak čo poviete, stálo to za to?


SPARTAN KARATE CAMP 2025

Ak ste prvý ročník zmeškali alebo sa už teraz neviete dočkať jeho pokračovania, máme pre vás skvelú správu. SPARTAN KARATE CAMP bude pokračovať aj v roku 2025, opäť na rovnakom mieste v termíne od 24. do 29. 8. 2025. Predbežná registrácia je spustená a všetko dôležité nájdete TU.


Fotogaléria




113 views0 comments

Comments


bottom of page